Kako naručiti?

Naše proizvode možete naručiti putem e-maila (info@pozivnicelalinea.com) ili osobnim dolaskom u naš izložbeni salon (Tratinska 18, Zagreb).

 

Naruči u nekoliko jednostavnih koraka:

1. na mail nam pošaljite šifru modela koji želite, tekst, količinu koja Vam je potrebna, rok izrade koji bi Vam odgovarao te promjene u boji i detaljima ukoliko ih želite

2. nakon toga dobiti ćete na mail grafičku pripremu teksta i ponudu za navedenu količinu

3. nakon što provjerite je li sve u redu u grafičkoj pripremi krećemo u izradu

4. gotovu narudžbu možete preuzeti kod nas ili ju možemo poslati GLS-om na Vašu adresu (cijena dostave je 50 kn)

5. plaćanje se vrši pouzećem (kod preuzimanja paketa) ili uplatom prema ponudi jedan dan prije slanja. Ukoliko dolazite osobno po narudžbu platiti možete kod nas gotovinom

 

Važne napomene

– dobro prebrojite koliko Vam pozivnica, zahvalnica i ostalih artikala treba jer se naknadno tiskanje manje količine (ispod 35 komada) naplaćuje 200 kn

– popusti na količinu odobravaju se isključivo na artikle koji se uzimaju u isto vrijeme

– ne odgovaramo za gramatičke pogreške te dobro prekontrolirajte grafičku pripremu teksta koju dobijete na uvid prije tiska

– promjena teksta i boje na modelima uključena je u cijenu, za kompliciranije izmjene naplaćuje se grafička priprema od 150 kn (ovisno o utrošenom vremenu). Uz pozivnice prema vlastitoj grafičkoj pripremi kuverte nisu gratis.

 

Minimalna količina:

Minimalna količina za  pozivnice i zahvalnice je 35 komada po artiklu.  Za manje količine tisak se naplaćuje jednokratno 200 kn + cijena naručenih artikala.

Naplata tiska odnosi se i za naknadno naručene artikle (ukoliko Vam usfali) zato Vas molimo da dobro prebrojite koliko komada pozivnica ili zahvalnica trebate kako biste izbjegli nepotrebne troškove.

 

Tisak

Za tisak naših proizvoda koristimo visokokvalitetan digitalan tisak i ne naplaćujemo ga dodatno (osim za manje količine od 35 komada). Naše proizvode nije moguće naručiti bez otisnutog teksta.

Tekst kojeg želite da otisnemo pošaljete nam na mail otipkanog u tekstu maila ili u nekoj vrsti digitalnog dokumenta (word, notepad…) s kojeg možemo kopirati tekst. Dobro pregledajte sve gramatičke pogreške i druge nepravilnosti  u tekstu jer ZA GRAMATIČKE POGREŠKE NE ODGOVARAMO. Iako uvijek nastojimo upozoriti kada primijetimo pogrešku, odgovornost za pronalazak i ispravljanje pogrešaka u grafičkoj pripremi ostaje na klijentu. Pogreške koje klijent nije primijetio, a koje se otkriju nakon završnog odobrenja grafičke pripreme, bit će ispravljene i ponovno otisnute o trošku klijenta.

Ukoliko nemate osmišljen tekst za pozivnice i zahvalnice slobodno nam se obratite i rado ćemo Vam poslati tekstove iz naše arhive.

 

Rok isporuke

Ova kolekcija može biti gotova u vrlo kratkom roku nakon potvrde tiska s vaše strane (unutar 5 radnih dana). Rok isporuke uvijek dogovaramo s klijentom.

 

Narudžbe iz inozemstva

Narudžbe šaljemo i izvan Republike Hrvatske. Kod plaćanja iz inozemstva uplata se vrši jedan dan prije slanja uz potvrdu uplate. Cijena slanja paketa u inozemstvo iznosi 200 kn.

Šaljemo isključivo zemljama članicama EU.